Personele Diensten

Passie, competenties en vaardigheden

Braam Personele Diensten heeft als missie om voor haar opdrachtgevers ervoor te zorgen dat zij beschikken over gepassioneerde medewerkers met de juiste competenties en certificaten onder de gewenste contractvorm en die beschikken over de kwaliteiten om mee te helpen aan het succes van de onderneming.

Braam Personele Diensten heeft als visie dat de inzet van mensen alleen maar succesvol kan zijn als er sprake is van passie voor het vak en van een goede match tussen kennis en kunde van de medewerker en wat het werk van hen eist.

Oog voor opdrachtgever en kandidaat

Een juiste match heeft als kenmerk dat beide partijen de meerwaarde daarvan ervaren. Dat betekent enerzijds dat de werkzaamheden passen bij de kwaliteiten van de kandidaat en andersom, maar anderzijds ook dat de beoogde overeenkomst past bij de korte- en lange termijn behoeften van zowel de kandidaat als de opdrachtgever. Het is wellicht daarom dat veel van onze kandidaten uiteindelijk een langduriger relatie aangaan dan in eerste instantie was voorzien.

Advies nodig?

Wilt u meer weten over onze Trainingen of Personele Diensten?

Bel vrijblijvend  070-3198430

b pers

Personeel

Om u als kandidaat aan te melden, kan u zich inschrijven. Vul alstublieft zoveel mogelijk gegevens in. Dit stelt ons in staat u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Inschrijven

b mark

Management

De Braam-Groep heeft een managementtrainingsmethode en certificering uitgewerkt voor zowel de ITIL en PRINCE2 trainingen.

Meer info

b train

Trainingen

Door middel van diverse werkvormen  met en zonder acteur leert de cursist de drie vormen van agressie te herkennen.

Verbale agressietraining

b social

Volg ons

 facebook linkedin  
     
 

copyright© braam groep 2013 - Polakweg 7 2288GG Rijswijk (zh) +31 (0)70 3198430