Waarom Braam Personele Diensten?

Braam Personele Diensten biedt u meer dan alleen maar mensen met de juiste certificaten. Uit ervaring weten wij dat sociale vaardigheden en de gedrevenheid van een medewerker minstens net zo belangrijk zijn.

Ook de competenties van een medewerker zijn meestal sterkere succesfactoren dan de behaalde certificaten en diploma’s. Behaalde certificaten maken iemand immers nog niet per se tot bijvoorbeeld een goede systeembeheerder, verandermanager of informatieanalist.
Daarom stellen wij u onze kandidaten voor met een eenvoudig en gestandaardiseerd kwalificatiesysteem ten aanzien van hun niveau van sociale vaardigheden en competenties. U weet daardoor precies wat u in de praktijk van onze mensen kan verwachten.

Vaste betrokkenheid
Naast onze detachering kennen wij ook diverse instroomformules, van mensen die op een meer definitieve wijze uw organisatie kunnen versterken. Dus ook als u op zoek bent naar een vaste betrokkenheid van kundige en enthousiaste medewerkers kunnen wij u van dienst zijn.

Advies nodig?

Wilt u meer weten over onze Trainingen of Personele Diensten?

Bel vrijblijvend  070-3198430

b pers

Personeel

Om u als kandidaat aan te melden, kan u zich inschrijven. Vul alstublieft zoveel mogelijk gegevens in. Dit stelt ons in staat u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Inschrijven

b mark

Management

De Braam-Groep heeft een managementtrainingsmethode en certificering uitgewerkt voor zowel de ITIL en PRINCE2 trainingen.

Meer info

b train

Trainingen

Door middel van diverse werkvormen  met en zonder acteur leert de cursist de drie vormen van agressie te herkennen.

Verbale agressietraining

b social

Volg ons

 facebook linkedin  
     
 

copyright© braam groep 2013 - Polakweg 7 2288GG Rijswijk (zh) +31 (0)70 3198430