Agressietrainingen

In toenemende mate worden professionals in publiekscontacten geconfronteerd met dreiging en handgemeen. De trainingen die wij u aanbieden richten zich op het hanteren van situaties waarin sprake is van ongewenst fysiek contact. Met name in situaties waarbij men op zichzelf is aangewezen.

Tijdens deze trainingen worden verschillende onderdelen uitgelicht waarin de cursisten getraind gaan worden. Als het helemaal uit de hand loopt, en je krijgt te maken met geweld, welke impact heeft dit op jezelf, maar ook: op je collegae en klanten, daarom leer je tijdens deze training ook de principes kennen van opvang en nazorg. Preventie staat voorop, maar bij ongewenst fysiek contact of dreiging daarmee, leert men in deze trainingen te behandelen. De trainingen richten zich onder andere op het herkennen van situaties waarin speciale oplettendheid is gevraagd. De theorie die gebruikt wordt, is telkens opgebouwd vanuit praktische oefeningen en wordt uiteindelijk geborgd der mate van praktische oefeningen.


Verbale agressietraining


Fysieke agressietraining - Preventief fysiek optredenAdvies nodig?

Wilt u meer weten over onze Trainingen of Personele Diensten?

Bel vrijblijvend  070-3198430

b pers

Personeel

Om u als kandidaat aan te melden, kan u zich inschrijven. Vul alstublieft zoveel mogelijk gegevens in. Dit stelt ons in staat u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Inschrijven

b mark

Management

De Braam-Groep heeft een managementtrainingsmethode en certificering uitgewerkt voor zowel de ITIL en PRINCE2 trainingen.

Meer info

b train

Trainingen

Door middel van diverse werkvormen  met en zonder acteur leert de cursist de drie vormen van agressie te herkennen.

Verbale agressietraining

b social

Volg ons

 facebook linkedin  
     
 

copyright© braam groep 2013 - Polakweg 7 2288GG Rijswijk (zh) +31 (0)70 3198430