Braam maatwerk

Heeft u specifieke wensen of bent u opzoek naar een training afgestemd op uw wensen. Dan is dit mogelijk bij de Braam-Groep! Wij kunnen u trainingen op maat aanbieden afgestemd op uw specifieke behoeften, zonder dat u daarvoor de hoofdprijs betaald. Dit kunnen wij realiseren doordat wij naar onze klanten luisteren, dit vertalen naar de praktijk en daardoor een selectie kunnen maken uit gepassioneerde en praktijkgerichte docenten die u graag verder helpen in uw groei. Door ons netwerk van hoogwaardige en kwalitatieve specialisten op gebied van desktopapplicaties, communicatie, coaching, projectmanagement, servicemanagent, verandermanagement, marketing en agressie & geweldsbeheersing kunnen wij u adviseren in de training die bij u past.

Wilt u meer weten over een Braam maatwerk neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder in uw groei!

Contactpersoon

Marten Braam

T: +31 (0)70 31 98 430

E: m.braam@braam-groep.nl

Advies nodig?

Wilt u meer weten over onze Trainingen of Personele Diensten?

Bel vrijblijvend  070-3198430

b pers

Personeel

Om u als kandidaat aan te melden, kan u zich inschrijven. Vul alstublieft zoveel mogelijk gegevens in. Dit stelt ons in staat u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Inschrijven

b mark

Management

De Braam-Groep heeft een managementtrainingsmethode en certificering uitgewerkt voor zowel de ITIL en PRINCE2 trainingen.

Meer info

b train

Trainingen

Door middel van diverse werkvormen  met en zonder acteur leert de cursist de drie vormen van agressie te herkennen.

Verbale agressietraining

b social

Volg ons

 facebook linkedin  
     
 

copyright© braam groep 2013 - Polakweg 7 2288GG Rijswijk (zh) +31 (0)70 3198430