Management trainingen

De Braam-Groep heeft een managementtrainingsmethode en certificering uitgewerkt voor zowel de ITIL en PRINCE2 trainingen. Voor deze trainingen hebben wij verschillende modules opgesteld die u telefonisch of via de mail kunt opvragen. Voor deze trainingsmodule werken wij met ervaren consultants, die gespecialiseerd zijn in hun vakgebied, maar nog belangrijker, met een goed besef van de expertise gebieden van collega’s. Hierdoor zijn onze docenten instaat op specifiek en gericht maatwerk aan te bieden tijdens de managementtrainingen.


Wilt u een training bij ons reserveren dan kunt u contact opnemen met: 070 – 319.84.30 of u kunt een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij helpen u graag!

Advies nodig?

Wilt u meer weten over onze Trainingen of Personele Diensten?

Bel vrijblijvend  070-3198430

b pers

Personeel

Om u als kandidaat aan te melden, kan u zich inschrijven. Vul alstublieft zoveel mogelijk gegevens in. Dit stelt ons in staat u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Inschrijven

b mark

Management

De Braam-Groep heeft een managementtrainingsmethode en certificering uitgewerkt voor zowel de ITIL en PRINCE2 trainingen.

Meer info

b train

Trainingen

Door middel van diverse werkvormen  met en zonder acteur leert de cursist de drie vormen van agressie te herkennen.

Verbale agressietraining

b social

Volg ons

 facebook linkedin  
     
 

copyright© braam groep 2013 - Polakweg 7 2288GG Rijswijk (zh) +31 (0)70 3198430