PRINCE Foundation

Interactieve 3-daagse klassikale training, optioneel afgesloten met examen.

Duur

3 dagen

Type aanbod

Open training en bedrijfstraining mogelijk


Beschrijving
Bedrijven maken steeds vaker gebruik van projectmanagement om veranderingen door te voeren en zo in te spelen op de ontwikkelingen in markt en maatschappij. Om deze veranderingen zo gecontroleerd mogelijk te doen plaats vinden worden regelmatig projecten gestart. In deze projecten worden middelen, vaardigheden, technologie en ideeën bijeengebracht om doelstellingen te bereiken en voordelen te behalen. PRINCE is dé projectmanagementstandaard in Nederland en wordt breed ingezet door organisaties in de profit- en non-profit sector. Wie project matig gaat werken, mag dit niet missen.

De Braam Groep is gespecialiseerd in het verzorgen van praktische, relevante en inspirerende PRINCE trainingen voor MKB, multinationals en overheden. Onze trainingen zijn tot in de perfectie uitgewerkt en  staan garant voor een praktische toepassing van PRINCE, die rekening houdt met de specifieke bedrijfsdoelen van uw organisatie.

Doelgroep
De training is speciaal ontwikkeld voor projectmedewerkers of aankomend projectleiders binnen kleinere projecten, die zich willen voorbereiden op het deelnemen aan PRINCE -projecten en het examen PRINCE Foundation.

Deze training is bedoeld voor iedereen die:

  • in een project werkzaam is of als belanghebbende bij een project betrokken is en inzicht wil verkrijgen in hoe projecten op een adequate wijze gemanaged kunnen worden om de beoogde resultaten te behalen;
  • de principes en terminologie van de gestructureerde projectmanagement methode PRINCE wil leren;
  • praktische handgrepen wil hebben om projecten en werk beter te managen.

Voorkennis
Voor PRINCE Foundation is geen specifieke voorkennis nodig. Enige kennis met projectmatig werken is een pre.

Doel
Het doel van de training is dat u na afloop beter kan participeren in projecten en meer inzicht heeft in de wijze waarop projecten georganiseerd zijn. Als ankerpunt gebruikt u daarvoor de PRINCE methode, die naast een methode ook een terminologie biedt die betrokkenen helpt bij een betere onderlinge afstemming van activiteiten en die de eenduidigheid van rapportages vergroot.

Opzet cursus
De training is praktijkgericht van opzet en wordt verzorgd door ervaren trainers met veel kennis van de PRINCE projectmanagementmethodiek.

De cursusmaterialen ontvangt u ruim voorafgaand aan de eerste trainingsdag zodat u zich goed kan inlezen en voorbereiden. Daardoor bent u bij aanvang van de cursus reeds bekend met de PRINCEterminologie, waardoor u zich volledig kunt concentreren op de inhoud van de training. Uw aandacht wordt van begin af aan gericht op de fundamentele principes van PRINCE. Op deze wijze maakt u een vliegende start met de training.

Korte interactieve (theoretische) sessies met praktijkinbreng en uitwisseling met en tussen cursisten zorgen ervoor dat verschillende gezichtspunten worden belicht. Een casus van een inspirerend project, waarbij verschillende aspecten worden gecombineerd, levert praktijkoefeningen op waarbij men in teamverband de begripsvorming en toepassing van PRINCE leert.

Ten slotte vindt er ook een examentraining plaats door middel van een oefenexamen en het officiële PRINCE Foundation-examen.

Resultaten PRINCE Foundation

  • Bij het behalen van het examen aan het einde van deze training verkrijgt u het internationaal erkende PRINCE Foundation certificaat;
  • De training bevat veel praktische tips op het gebied van projectmatig werken;
  • De training biedt u adviezen en tips over toepassing van PRINCE in uw praktijk.

Duur
De training bestaat uit 3 trainingsdagen en duurt van 09.00 uur tot 17.00 uur.
 

Wilt u een training bij ons reserveren dan kunt u contact opnemen met: 070 – 319.84.30 of u kunt een mail sturen naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  


 

PRINCE is a Registered Trade Mark of the Office of Government Commerce in the United Kingdom and other countries.

 

Advies nodig?

Wilt u meer weten over onze Trainingen of Personele Diensten?

Bel vrijblijvend  070-3198430

b pers

Personeel

Om u als kandidaat aan te melden, kan u zich inschrijven. Vul alstublieft zoveel mogelijk gegevens in. Dit stelt ons in staat u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Inschrijven

b mark

Management

De Braam-Groep heeft een managementtrainingsmethode en certificering uitgewerkt voor zowel de ITIL en PRINCE2 trainingen.

Meer info

b train

Trainingen

Door middel van diverse werkvormen  met en zonder acteur leert de cursist de drie vormen van agressie te herkennen.

Verbale agressietraining

b social

Volg ons

 facebook linkedin  
     
 

copyright© braam groep 2013 - Polakweg 7 2288GG Rijswijk (zh) +31 (0)70 3198430