Algemene vaardigheidstrainingen

MS- Office

De Braam-Groep in gespecialiseerd in het aanbieden van MS-Officetrainingen op het gebied van Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Wij bieden praktijkgerichte MS-Officetrainingen op verschillende niveaus en voor verschillende versies van Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Al deze trainingen kunnen gegeven worden op de volgende niveaus: kennismaking, verdieping en gevorderden en kunnen wij op maat aan u leveren. Elke training wordt verzorgd door een zeer ervaren opleider van de Braam Groep. Of u nu weinig ervaring heeft met MS-Office, of dat u al jaren werkt met MS-Office, de Braam Groep heeft voor elke gebruiker een zeer compleet aanbod in trainingen. De MS-Officetrainingen zijn een goed startpunt voor minder ervaren MS-Officegebruikers. De MS-Office verdiepingstrainingen bieden diepgaande kennis van de meer geavanceerde mogelijkheden met Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Na het volgen van een MS-Office gevorderdentraining bent u in staat om het programma in al haar toepassingen efficiënt te gebruiken.


Communicatievaardigheden

De communicatietrainingen van de Braam Groep kennen een zeer eigen insteek. Naast de vanzelfsprekende aandacht voor de inhoudelijke kant en de non-verbale aspecten van de communicatie richten de trainingen van de Braam Groep zich ook op de persoonlijke aspecten van de deelnemers.

Communicatie is niet alleen iets dat we voortdurende doen, het is ook onze manier van zijn. Dus als we echt iets aan onze manier van communiceren veranderen, dan veranderen we daarmee een stukje van onszelf. Zo niet, dan geven we onszelf alleen een ander verfje dat er binnen de kortste tijd weer af gaat.
Dat betekent niet dat we diep in ons verleden moeten graven, maar wel dat we herkennen dat een communicatiestijl een persoonlijke uitingswijze is en dat werken aan je communicatiestijl je op de één of andere manier zal raken. Dan kan soms flink werken zijn, maar ook bevrijdend als je merkt dat je veel meer kan dan dat je verwachte.

De Braam Groep geeft je de middelen en het houvast om op een meer persoonlijk niveau te werken aan je communicatie. Dat kan de vorm hebben van het omgaan met vergaderingen, het presenteren voor groepen en nog diverse andere trainingen. Wij kunnen u de vaardigheidstrainingen aanbieden waarna u opzoek bent.


De Braam Groep wil hiermee trainingen bieden die echt impact hebben, ook op de langere termijn. De Braam Groep daagt je daarmee uit om je persoonlijke energie in te zetten om meer uit jezelf te halen.

De Braam-Groep heeft voor elke vraagstuk een passende oplossing.

Wij helpen u graag!

Advies nodig?

Wilt u meer weten over onze Trainingen of Personele Diensten?

Bel vrijblijvend  070-3198430

b pers

Personeel

Om u als kandidaat aan te melden, kan u zich inschrijven. Vul alstublieft zoveel mogelijk gegevens in. Dit stelt ons in staat u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Inschrijven

b mark

Management

De Braam-Groep heeft een managementtrainingsmethode en certificering uitgewerkt voor zowel de ITIL en PRINCE2 trainingen.

Meer info

b train

Trainingen

Door middel van diverse werkvormen  met en zonder acteur leert de cursist de drie vormen van agressie te herkennen.

Verbale agressietraining

b social

Volg ons

 facebook linkedin  
     
 

copyright© braam groep 2013 - Polakweg 7 2288GG Rijswijk (zh) +31 (0)70 3198430